O ne…


,,Ikrai kartais dar vadinami „meilės maistu“ – nuo romėnų laikų aristokratiški kazanovos mielai ragauja juos lovoje. Manoma, kad šis lengvai pasisavinamas produktas, kuriame daug baltymų, skatina lytinį potraukį.”

O aš dar skundžiausi, kad nebebūna pošladienių… Manau jie netyčia gali sugrįžti, nes koks maistas pas mane paskutiniu metu? Ogi TIK kečupas ir TIK ikrai. Tiek pusryčiai, tiek pietūs…

Pomidorai, pomidorų padažas, kečupas, salsa.

Likopenas – pigmentas, suteikiantis pomidorams raudoną spalvą, – sumažina širdies – kraujagyslių ligų, kai kurių vėžio rūšių, geltonosios dėmės distrofijos (dėl jos 55 metų ir vyresni žmonės apanka) atsiradimo riziką. Likopeną organizmas geriausiai pasisavina iš termiškai apdorotų produktų. Tačiau nereikia ignoruoti ir šviežių pomidorų. Pomidoruose yra ne tik likopeno, bet ir antioksidantų. Panašiomis savybėmis pasižymi rožiniai greipfrutai, guavos, arbūzai, aštrusis raudonasis pipiras.

Zjbs naujienos😀

7 thoughts on “O ne…

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s